Home Aktuale Luta emëroi drejtorët

Luta emëroi drejtorët

192
0
SHARE

Të gjitha Drejtoritë Komunale në Gjilan, në përjashtim të asaj për Rini Kulturë e Sport nga dita e hënë do të funksionojnë me drejtor të rinj , pasi të shtunën kreu i komunës Lutfi Haziri ka bërë publike të emëruarit e tij në postet e drejtorëve të drejtorive  përkatëse.

Ja lista e të gjitha drejtorive dhe drejtorët e emëruar.

Administratë e Përgjithshme: Nazmi Gagica (AAK)
Shëndetësi, Mirëqenie Sociale: Labinotë Demi  – Murtezi (PD)
Arsim: Nazmi Musa
Buxhet dhe Financa: Salih Kqiku
Urbanizëm dhe Mbrojtje të Mjedisit: Valon Shefkiu
Inspeksion: Selver Xhelili
Shërbime Publike: Sokol Haziri (AAK)
Bujqësi dhe Pylltari: Ramiz Ramadani
Kadastër, Gjeodezi, Pronë: Sadudin Berisha
Mbrojtje dhe Shpëtim: Halit Rexhepi
Zhvillim Ekonomik: Ismajl Januzi
Rini, Kulturë dhe Sport: Konsultime të mëtutjeshme (rishikohet mundësia e ndarjes së sektorëve  të Rinisë, Kulturës e Sportit, në sektor të veçantë me vija të veçanta buxhetore.  /LuginaPress/

LEAVE A REPLY