Home EKONOMI Londra, Parisi e Nju-Jorku, qytetet më të shtrenjta

Londra, Parisi e Nju-Jorku, qytetet më të shtrenjta

200
0
SHARE

Londra, Parisi dhe Nju-Jorku janë qytetet më të shtrenjta këtë verë për vizita të shkurtra me aeroplan, thotë portali i specializuar për udhëtime “TripAdvisor”.

Çmimi mesatar për hotele e taksi në këto tri qytete llogaritet nga 377 € deri 364 €. Në dhjetë qytetet më të shtrenjta hyjnë edhe Stokholmi, Oslo, Cyrihu, Kopenhaga, Helsinki, Toronto dhe Sydney.

Sipas portalit, më së lirë në këtë kategori është kryeqyteti vietnamez, Hanoi, me 111 € dhe kryeqyteti indonezian, Xhakarta, me 115.

LEAVE A REPLY