Home Aktuale Limaj: Punëtorët e Aeroportit të kthehen në punë

Limaj: Punëtorët e Aeroportit të kthehen në punë

164
0
SHARE

 

Më lejoni t’ju them se veprimi i sotëm i menaxhmentit të kompanisë ‘Limak Calik Airoport de Lyon’, për t’i pushuar nga puna punëtorët e aeroportit, është në kundërshtim me kontratën për koncesionimin e Aeroportit të Prishtinës. Prandaj, institucionet shtetërore që kanë për obligim mbikëqyrjen e implementimit të kontratës duhet urgjentisht të kërkojnë nga kompania kthimin e menjëhershëm të punëtorëve në punë dhe respektimin strikt të kushteve të kontratës së nënshkruar, në mënyrë që gjëra të tilla të mos përsëriten në të ardhmen”, ka shkruar Limaj në profilin e tij në “Facebook”

LEAVE A REPLY