Home LAJME Ligji ushtarak dhe ora policore në fuqi në Turqi

Ligji ushtarak dhe ora policore në fuqi në Turqi

235
0
SHARE

Televizioni “TRT” raporton se ligji ushtarak ka hyrë në fuqi pas grusht shtetit në Turqi.

“Komiteti Kombëtar i Paqes” është autoriteti qendror i shtetit të Turqisë.

Pra, vendi është në gjendje të jashtëzakonshme.

Ky Komitet ka kërkuar nga qytetarët që të mos dalin nëpër rrugë dhe të qëndrojnë në shtëpi.