Home Aktuale Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit(LMT) mendon për bashkëvendasit e tyre në...

Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit(LMT) mendon për bashkëvendasit e tyre në Tërnoc(video&foto)

202
0
SHARE

Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit(LMT)  ka ndarë pako ushqimore dhe higjenike për familjet në nevojë në fshatin Tërnoc.

Përmes Organizatës Kulturore Humanitare “Horizonti” Lidhja e Mërgimtarëve të Tërnocit(LMT) sot  ka ndarë pako ushqimore dhe higjenike për familjet në nevojë në fshatin Tërnoc.

[youtube url=”   https://www.youtube.com/watch?v=kGs2UPVjqcQ&feature=youtu.be ” width=”560″ height=”315″]