Home SHKENCË Libri që do të ndryshoi Botë (Video)

Libri që do të ndryshoi Botë (Video)

31
0
SHARE

E çuditshme si shpikje, por do të ndryshojë botën.

“Drinkable Book” është është një vegël që do të shpëtojë miliona jetë njerëzish.

Faktikisht “Libri që pihet” ka disa faqe që filterë teknologjik të avancuar dhe që bëjnë filtrimin e ujit.

Secila fletë ka mundësi ti sigurojë ujë të pastër dhe të pijshëm një personi për 30 ditë, ndërsa I gjithë libri i mundëson një personi të ketë ujë të pijshëm për 4 vjet.

Për më tepër shikoni videon e mëposhtme.