Home Aktuale Lexim Kur’ani nga hafëz Muzafer Ramadani

Lexim Kur’ani nga hafëz Muzafer Ramadani

23
0
SHARE

Muzafer Ramadani nga fshati Corroticë i  komunës së Preshevës përveç se është hafëz i Kuranit është dhe Doktor i Shkencave Islame   në lëminë e  “Tefsirit”.

Tezën e doktoraturës e kishte  mbrojtur në   Fakultetin e Studimeve Islame në Pazarin e Ri (Novi Pazar) të Sanxhakut,  pranë Komisionit të profesorëve teolog të njohur të rajonit, si dr.prof. Almir Parmakoviq nga Novi Pazari, dr. prof. Safet Haliloviq nga Sarajeva dhe dr. prof. Amir Ismaili nga Shkupi

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=wojb2QJQDiw  ” width=”560″ height=”315″]

 

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=AkmggSX-vKA  ” width=”560″ height=”315″]

 

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=50pX73NxzmM  ” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?

v=7u1mXNdJYoo&list=PLIKUohstv5auygAAyNet-ccUusn5Jxjul   ” width=”560″ height=”315″]

 

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=XSSn4o8BFbM  ” width=”560″ height=”315″]