Home Aktuale Lëvizja “Vatra” bëhet Lëvizja Qytetare “Vatra”

Lëvizja “Vatra” bëhet Lëvizja Qytetare “Vatra”

278
0
SHARE
Nga e hëna Lëvizja”Vatra” është regjistruar si subjekt politik i përhershëm në KQZ, ku dhe KQZ mori vendim për regjistrimin si “Lëvizja Qytetare Vatra” (LQV).
Nga kjo datë Lëvizja “Vatra” e gjertanishme, do të quhet “Lëvizja Qytetare Vatra” (LQV) dhe do të jetë subjekte i barabartë me subjektet e tjera politike në vend tha Kushtrim Kadriu zëdhënës.Sipas tij Lëvizja Qytetare “Vatra”, do të angazhohet edhe më tutje në mënyrë edhe më intensive në mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve të Kosovës Lindore, këtë angazhim tani e parasheh edhe statusi e programi i ri i “Lëvizjes Qytetare Vatra”.