Home EKONOMI Kushtet në të cilat punojnë kinezët! (FOTO)‏

Kushtet në të cilat punojnë kinezët! (FOTO)‏

111
0
SHARE

Një histori reale mbi atë se si punojnë kinezët dhe në çfarë kushte, e tregon më mirë një raport i Dailymail nëpër foto.

Në to shihen punëtorët kinez të cilët pas punës flenë poshtë makinave që të nesërmen të jenë në vendin e punës sa të zbardh dita.

Komiteti për të drejtat e njeriut dhe të punëtorëve ka vlerësuar se këto punëtorë paguhen jo më shumë se 150$ për muaj.

Ndërsa më të varfër paraqiten punëtorët e fabrikave të lojërave, treg ky që mbulohet me mbi 75% nga kinezët. Atje janë mbi 8000 kompani të mëdha me mbi 3.5 milion punëtorë.kinezet-1kinezet-2 kinezet-3 kinezet-4 kinezet-5 kinezet-6 kinezet-8 kinezet-9 kinezet-10

LEAVE A REPLY