Home Aktuale Kush e pranon gjobën, nga 1 marsi paguan gjysmën e denimit

Kush e pranon gjobën, nga 1 marsi paguan gjysmën e denimit

130
0
SHARE

Ligji i ri për trafikun do të hyjë në fuqi me 1 mars, ditën e shtunë, dhe njëra ndër risitë është edhe vendosja e fletpagesave.

Kjo fletpagesë shkurton procedurën e gjobitjes dhe mundëson që vozitësit që kryejnë gabime në afat prej 8 ditësh të paguajnë vetëm gjysmën e denimit të caktuar.

Kur bëhet fjalë për denime, vozitësi që pranon denimin e bërë, është i obliguar që në afat prej 8 ditësh të paguaj vetëm gjysmën e denimit që i ka caktuar policia e trafikut.

Nga ana tjetër, nëse vozitësi nuk pranon denimin, vozitësi mund ti drejtohet gjyqit dhe të filloj procedurën në afat prej 15 ditësh nga data kur ka kryer gabimin.

LEAVE A REPLY