Home Aktuale Kurs për Klarinet dhe Saksafon

Kurs për Klarinet dhe Saksafon

118
0
SHARE

Së  shpejti do të hapet kursi për Klarinet dhe Saksafon.

Kursi do të hapet ne Fushë Kosovë  me maestron Ridvan Saqipi

Info:

wiber:+386 49 590 588

mob +377 44 313 090