Home Aktuale Kumanovë: Nesër shfaqet premiera e dramës “Buçitja e Maleve”

Kumanovë: Nesër shfaqet premiera e dramës “Buçitja e Maleve”

144
0
SHARE

Në teatrin e  qytetit në Kumanovë,  nesër më  23 dhjetorë  2017  duke filluar nga ora 18:00 shfaqet preimera  e dramës “Buçitja e Maleve”.

Drama shfaqet nga Grupi Dramatik ” Bekim Fehmiu ”  nga Shkupi.

Drama  “Buçitja e Maleve” në regji të Mejdi Alidemi dhe  të autorit Myrteza Peza është dramë popullore dhe ka karakter eukativ e cila jep një  mesazh të fortë për mbajtjen e Besës./Lugina Press/