Home LAJME Kujdes: Policia rrugore nga ditë e hënë fillon në kontrollime rigoroze!

Kujdes: Policia rrugore nga ditë e hënë fillon në kontrollime rigoroze!

197
0
SHARE

Nga dita e hënë filon aksioni në kuadër të aksionit Policisë evropiane me qëllim që të mësohet se di përdoret me rregull rripi i sigurisë.

Në aksionin e policisë rrugore është përfshirë edhe agjencioni për siguri të trafikut e cila tregon se ku duhet përforcuar dhe ku duhet zvogluar aktivitetet.

Aksioni fillon nga dita e hënë në kuadër të aksionit Policisë evropiane me qëllim që të mësohet se di përdoret me rregull rripi i sigurisë.

Përveç kontrollimit për rripin e sigurisë, do të kontrollohet edhe shpejtësia, kontrollimi teknik i veturës dhe dokumentat.