Home LAJME Ku janë dhe me çka po merren aktorët e ‘Familjes Moderne’? (Video)

Ku janë dhe me çka po merren aktorët e ‘Familjes Moderne’? (Video)

103
0
SHARE

Ju kujtohet seriali i mirënjohur shqiptar “Familja Moderne”.

Të gjithëve na kujtohen rolet e “Dajës”, “Gjyshes”, “Kullerit” dhe dyshes së pandarë “Longari” dhe “Ardit”.

Po, ku ndodhet dhe çka po bëjnë sot disa prej aktorëve të këti seriali.

Më poshtë keni një video, ku tregojmë disa detaje rreth jetës së Dibran Tahirit (Dini), Myrvete Kurteshit (Drita), Vlora Merovcit (Alma), Leze Qena “Gjyshja”, Armond Morina (Ardi), Yllka Gashi “Zana”, Gjejlane Godanci “Buqja dhe Luan Jaha “Daja”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=L6GGzNS0cTA” width=”560″ height=”315″]