Home Aktuale Kryetarja e UGT-së turke Kiymet Kara vizitoi KBI-në në Preshevë

Kryetarja e UGT-së turke Kiymet Kara vizitoi KBI-në në Preshevë

5
0
SHARE

Në ambientet e KBI-së në Preshevë ka qëndruar kryetarja e Unionit të Gazetarëve të Turqisë (UGT), Kiymet Kara.
Kryetarja e Unionit të Gazetarëve të Turqisë (UGT), Kiymet Kara gjatë qëndrimit të saj në Preshevë është interesuar edhe për zhvillimin e jetës fetare në këtë komunë.
Me këtë rast ajo ka vizituar Këshillin e Bashkësisë Islame në Preshevë që vepron në kuadër të BIPBM-së.

10988480_823353164392455_3716134191074897279_n
Kryetarja e Unionit të Gazetarëve të Turqisë (UGT), Kiymet Kara është pritur nga Kryetari i KBI-së Granit Kamberi me bashkëpunëtorë.
Kamberi e njoftoi zonjën Kiymet Kara për organizimin e jetës fetare në Preshevë, për bashkëpunim në sferën e arsimit siç është rasti i lëndës fetare si dhe organizimin e seminareve për kuadrin arsimor të lëndës fetare./Lugina Press/