Home Aktuale Kryetari Kamberi priti eksperten për projekte në kuadër të OSBE-së , Valery...

Kryetari Kamberi priti eksperten për projekte në kuadër të OSBE-së , Valery Perry

226
0
SHARE

Kryetari  i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi ka pritur sot eksperten për projekte në kuadër të OSBE, Valery Perry.

Në takimin  në mes kryetarit Kamberi dhe  ekspertes  për projekte në kuadër të OSBE, Valery Perry  u diskutua për sferat në të cilat do të fokusohen projektet e donatorëve të huaj në të ardhmen.

Rinia ishte një prej grupeve për të cilën u ra dakord që të jenë në fokus në të ardhmen.