Home Aktuale Kryetari i KKSH-së priti drejtorët e shkollave fillore shqipe në Luginë të...

Kryetari i KKSH-së priti drejtorët e shkollave fillore shqipe në Luginë të Preshevës

133
0
SHARE
Sot, në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar mirëprita në takim drejtorët e shkollave fillore shqipe në Luginë të Preshevës.

Synimet e përbashkëta janë në arritjen e standardeve të cilësisë në arsim, pas suksesit të madh me sigurimin e teksteve shkollore në gjuhën shqipe për nxënësit shqiptar të Luginës, dhe shpërndarjes së tyre për 4052 nxënës shqiptar falas ka shkuar në facebook Mustafa.

Në vazhdim mund të lexoni shkrimin e plotë të tij:

Synimet e përbashkëta janë në arritjen e standardeve të cilësisë në arsim, pas suksesit të madh me sigurimin e teksteve shkollore në gjuhën shqipe për nxënësit shqiptar të Luginës, dhe shpërndarjes së tyre për 4052 nxënës shqiptar falas.
Interesi yni i përbashkët është adaptimi me tekstet e reja nga mësimdhënësit, për t’i sjellë standardet më të lartë në mësimnxënie e mësimdhënie si dhe tejkalimin e sfidave të situatës me pandeminë Covid-19 e organizimin të mësimit në distancë.
Nxënësit nga Lugina, do të jenë konkurrent e garues me bashkëmoshatarët e tyre në rajon e me gjerë.