Home Aktuale Kryetari Arifi realizon takime të shumta në Beograd

Kryetari Arifi realizon takime të shumta në Beograd

195
0
SHARE

  Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi  ka patur sot  në Beograd një agjende të ngjeshur takimesh me përfaqësues të ndryshëm të  Bashkimit Europian edhe ata vendorë raporton Lugina Press .

2

   Fillimisht Kryetari Arifi mori pjesë në konferencën e qyteteve dhe të komunave në Beograd ku komuna e Bujanocit është anëtare e bordit për finansa. Arifi me këtë rast theksoi se ky takim ishte  konsultativ ku për herë të parë ky këshill mbanë takim nga zgjedhet e kaluara.

Ndërkohë takimin tjetër të radhës Kryetari Arifi e kishte në zyrat e delegacionit  të Bashkimit Eeuropian. Në lëtë takim u bidesua për projekte të reja të cilat do të  financohen nga Bashkimi Eeuropian në  Bujanoc.

  Në këtë takim ishte dhe menaxheri i  programit EU Progress me çrast po ashtu u bisedua  për projektet  të cilat duhet të implementohen  në komunën  e Bujanocit. Sipas Arifit takimi i radhës me  përfaqësuesin e programit EU Progres do të jetë gjatë ditës së enjte në Bujanoc.

4

    Kryetari Arifi gjatë ditës së sotme u takua dhe  me ambsadorin e Kosovës  në Beograd Valdet Sadiku. Arifi i tha Lugina Press  se në këtë takim  biseduam për shumë çeshtje dhe mes tjerash  ramë dakord  që në një afat  prej  dy javësh  Ambasadori i republikës së  Kosovës  në Beograd Valdet Sadiku të vizitoj Bujanocin./Lugina Press/