Home Aktuale Kryetari Arifi ka pritur sot përfaqësuesit e ushtrisë Amerikane të...

Kryetari Arifi ka pritur sot përfaqësuesit e ushtrisë Amerikane të Ohaio-së(Foto+Video)

201
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi gjatë ditës së sotme ka pritur një delegacion të ushtrisë Amerikane të Ohaio-së dhe të ushtrisë serbe.

20150507_091407
Një delegacion i ushtrisë Amerikane të Ohaio-së dhe të ushtrisë serbe i drejtuar nga atasheu rushtarak nga ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, BlekBurn Taft kanë takuar sot kryetarin e komunës së Bujanocit Nagip Arifi.
Në takimin në mes ushtrisë së SHBA-ve të Ohaio-së dhe kryetarit të komunës së Bujanocit Nagip Arifi është biseduar për bashkëpunimin e vazhdueshëm përmes projekteve të ndryshme.
Është fjala e dy projketeve të cilët do të fillojnë të realizohen më tre gusht të këtij viti në komunën e Bujanocit.

5
Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka thënë se ky bashkëpunim ka të bëjë me realizimin e dy projekteve, adaptimin e çerdhes së fëmijëve këtu në Bujanoc dhe shkollës së muzikës.Sipas Arifit realizimi i këtyre dy projekteve do të fillojë më 3 gusht ku do të marrë pjesë edhe gjenerali i ushtrisë amerikane nga shteti i Ohaio-së.
Atasheu ushtarak BlekBurn Taft e falënderoi kryetarin Arfi për mikrpritjen që ia bëri, Më vjenë mirë që keni gjete kohë të bisedojmë për projektin e përbashkët që do të relizohet ndërmjet komunës së Bujanocit, ushtrisë së Republikës së Serbisë dhe natyrisht gardës kombëtare të shtetit Ohajo ka thënë atasheu ushtarak.

20150507_094249

Me këtë rast atasheu ushatarak Blekburn Taft i ka dhuruar kryetarit Arifi, një dhuratë me simbolin e departamentit të ushtrisë amerikane nga shtetet e bashkuara të Amerikës. /Lugina Press/

[youtube url=”      https://www.youtube.com/watch?v=UXh-OrIQp8o&feature=autoshare          ” width=”560″ height=”315″]