Home OPIONIONE Kryeministri VUÇIQ , qëndronë në Kosovë e Kryeministri MUSTAFA ...

Kryeministri VUÇIQ , qëndronë në Kosovë e Kryeministri MUSTAFA të viziton Lapidarin e UÇPMB-së në Preshevë

145
0
SHARE

Me shkasë , vizita e Kryeministrit të Serbisë, z.Aleksandër Vuçiq,  që  do të qëndrojë dje e sot   në Republikën e Kosovës me rastin e festave të fillim-vitit të Komunitetit Ortodoks .

Kryeministri  VUÇIQ , qëndronë në Kosovë e Kryeministri MUSTAFA   të viziton Lapidarin e UÇPMB-së  në  Preshevë

Shkruan : Mr.Sc.Refik HASANI

 Presidentja së bashku me Kryeministrin dhe Kryetarin e Parlamentit të Republikës së Kosovës do  të duhej të bëjnë një  vizitë më 20 janar me rastin e dy vjetorit të heqjes së  dhunshme të Lapidarit të UÇPMB-së në Preshevë .Kryeministri i Serbisë, z.Aleksandër Vuçiq, ka parlajmëruar të qëndronë në Republikën e Kosovës  të viziton bashkëkombasit e vetë .   Atëherë edhe  Kryeministri i Kosovës z.Isa MUSTAFA, ka obligim moral , Kombëtarë , institucional e Kushtetues   të viziton Medvegjën , Bujanocin dhe Preshevën si një Krahinë e mbetur padrejtësisht nën administrimin e Serbisë  dhe të binden mbi diskriminimin që ju bëhen në të gjitha fushat, në të gjitha poret e jetës këtyre banorëve shumicë të këtyre tri Komunave .

14   Janar   2015