Home RISI & KURIOZITETE Kopshtet e ndërtuara në mure

Kopshtet e ndërtuara në mure

105
0
SHARE

Kopshtet vertikale janë shumë tërheqesë për njerzit dhe dita ditës po zhvillohen dhe po bëhen shumë të kërkuara. Ka shumë modele dhe lloje të bimëve të cilat mund të përdoren për këto lloj kopshtesh.

Shihni në vazhdim disa foto kur tregojnë kopshte vertikale dhe shpresojmë të inspiroheni të ndërtoni ju një kopsht të tillë.
1

2

3