Home Aktuale Koncert humanitar “Edhe unë jam Luginë”

Koncert humanitar “Edhe unë jam Luginë”

45
0
SHARE

Më  15  prill  2017 është organizuar koncertë humanitarë”Edhe unë jam Luginë”

Në organizim  të Visar Xhemailit dhe Hetem  Dernjani më 15  prill  do të mbahet   koncert  humanitar”Edhe unë jam Luginë”

Koncerti do të mbahet në sallën Presens në Brusels të Belgjikës me fillim prej orës 20:00h.

Në koncert do të marrin pjesë Mihrie Braha, Blero, Duli, Stresi ,Esmeralda Hoti, Adelina Dodaj,Dj Flor Bana e Sefë Duraj.

Hyrja kushton 20 eruo  dha ka karakter humanitar.

Të gjitha të ardhurat nga koncerti do të shpërndahen në Luginë të Preshevës ka thënë për Lugina Press  organizatori Visar Xhemaili  nga Tërnoci i cili vepron dhe jeton në Belgjikë.