Home Aktuale Komunikatë – Shtabi për situata të jashtëzakonshme

Komunikatë – Shtabi për situata të jashtëzakonshme

469
0
SHARE

htabi për situata të jashtëzakonshme i Komunës së Bujanocit me qëllim të parandalimit të përhapjes së virusit COVID 19 dhe të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve sjell këtë komunikatë:

saopstenje-komunikate