Home Aktuale Komuna e Preshevës pjesë e projekteve të progresit të BE

Komuna e Preshevës pjesë e projekteve të progresit të BE

336
0
SHARE

Edhe këtë vit komuna e Preshevës do të jetë pjesë e projekteve të programit Progres të Bashkimit Evropian. Sipas kryetarit Mustafa komuna jonë ka identifikuar projektet prioritare në radhë të parë rrejti i energjisë elektrike në zonën industriale.

Komuna e Preshevës konkurron me disa projekte në progresin e delegacionit të bashkimit evropian .
Gjatë takimit ku kanë marrë pjesë mbi 46 komuna ,ku është miratuar raporti i punës dhe ai financiarë i progresit të Bashkimit evropian. Gjithashtu në ktë takim janë miratuar edhe propozimet për ndarjen e projekteve.
Kryetari Ragmi Mustafa ka thënë se komuna jonë ka arrit të jetë pjesë e dy projekteve .Por kryetari Mustafa thotë se komuna jonë ka identifikuar projektet prioritare .Komuna e Preshevës po ashtu ka konkurruar me projekte edhe në ministrin e ekonomisë , për rregullimin e rrejtit kabllor të energjisë elektrike në zonën industriale, projekt ky që kap vlerën rreth 20 milion dinarë./Lugina Press-RTP/