Home Aktuale Komuna e Bujanocit përfiton 130 mijë euro donacion ...

Komuna e Bujanocit përfiton 130 mijë euro donacion nga Ambasada e Japonisë

294
0
SHARE

Komuna e Bujanocit ka përfituar donacion në vlerë prej 130.000 euro nga Ambasada Japoneze, njofton Zya për Zhvillim Ekonomik lokal, raporton Lugina Press.
Ambasada e Japonisë ka ndarë 130 mijë euro donacion për komunën e Bujanocit.Bëhet fjalë për një cisternë që kap vlerën e 80.000 eurove që do ti dhurohet Ndërmarrjes Publike”Komunalia” dhe një Auto Ambulantë në vlerë prej 50.000 euro që do ti dhurohet për shfrytëzim shtëpisë së shëndetit në Bujanoc.
Komuna e Bujanocit donacionin në fjalë e ka fituar përmes një projekti që ka konkuruar Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal në konkursin e hapur nga Ambasada Japoneze pesë muaj më parë , njotojn nga kjo zyre.
Ndërkoh më 26 shkurt të këtij viti do të bëhet nënshkrimi i projektit në mes kryetarit të Bujanocit Nagip Arifi dhe përfaqësusëve të komunës së Bujanocit.
Komuna e Bujanocit ka bashkëpunim të mirë më të githa e ambasadat e akereditiuara në Beograd e në rastin konkret me Ambasadën Japoneze./Lugina Press/