Home Aktuale Komuna e Bujanocit ndalon punën e kafitereve dhe punëtorive tjera (vendimi)

Komuna e Bujanocit ndalon punën e kafitereve dhe punëtorive tjera (vendimi)

302
0
SHARE

Pas paralajmërimit të Kryeministres së vendit, Ana Brnabic, kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, në cilësinë e Komandantit të Shtabit për situata të jashtëzakonshme ka marr vendim për mbylljen e:
• objekteve hotelierike
• Restoraneve, kafiterive, kafeneve dhe bareve
• Ëmbëltoreve, picerive
• Lokaleve të videolojrave
• Kazinove, bastoreve

Ndalohet edhe grumbullimi i njerëzve nëpër parqet publike.

Vendimi hyn në fuqi prej sonte, 21.03.2020 në ora 18:00 dhe zgjatë deri në heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Luten qytetarët që të qëndrojnë nëpër shtëpitë e veta, të shtojnë kujdesin dhe të ruajnë qetësinë.