Home Aktuale Komuna e Bujanocit ka përfituar projektin për hartimin planeve të rregullimit...

Komuna e Bujanocit ka përfituar projektin për hartimin planeve të rregullimit detal(Dokument)

131
0
SHARE

Komuna e Bujanocit ka fituar projektin nga PROGRESI Evropian për hartimin e planeve rregullativ detal.
Njoftimi me shkrim për financimin e projektit në fjalë ka ardhuar nga Gream Tindal menaxher i programit  PROGRESI Evropian.

Komuna e Bujanocit projektin e ka dorzuar, dhe Këshilli drejtues i PROGRESIT Evropian , me anë të votimit elektronik të mbajtur në periudhën prej 01 deri në 10 korrik 2015 ka vendosur që propozim projekti të financohet thuhet në këtë njoftim.

dk