Home Aktuale Komuna e Bujanocit ka ndarë 295 subvencione në bujqësi

Komuna e Bujanocit ka ndarë 295 subvencione në bujqësi

292
0
SHARE

Komuna e Bujanocit ka nënshkruar  kontrata me 295 bujqi të komunës së Bujanocit.

Sot në sallën e kuvendit komunal u bë nënshkrimi i kontratave rreth subvencionimit të bujqëve dhe bletarëve për vitin 2019 .

Kryetari Kamberi para të pranishmëve deklaroi se edhe më tutje subvenciinimi në bujqësi do të jetë edhe më tejë prioritet për Komunen e Bujanocit.

Në fund Kamberi  ka uruar bujqit për një verë të berqetshme.