Home Aktuale KF”Lugina” me trajner të portierëve

KF”Lugina” me trajner të portierëve

300
0
SHARE

Bekim Rexhepi ish portieri i K.F.”Lugina”   tashmë do të jetë trajner i portierëve të klubit të futbollit”Lugina”ku dhe për një kohë dha një kontribut si portier i dalluar.

Lajmin e ka bërë të ditur vet klubi në faqen zyrtare:

K.F.Lugina çdo ditë e më shumë shton kapacitet e kuadrove në kuadër të klubit, duke specifikuar edhe detyrat e trajnerëve si nga grupmosha por edhe pozitave në fushë.

Bekim Rexhepi ish portieri i K.F.Luginës , dhe shumë klubeve të tjera tashmë do të jetë trajner i portierëve në K.F.Lugina.

Andaj nga sot e tutje të rinjtë që synojnë portën do të marrin instruksionet profesionale të portierëve.

K.F.LUGINA KRENARIA E LUGINES PRESHEVES