Home Aktuale Këshilli Komunal ndanë 500.000 dinarë për gjelbërimin e qytetit...

Këshilli Komunal ndanë 500.000 dinarë për gjelbërimin e qytetit të Bujanocit(video)

231
0
SHARE

  Këshilli Komunal i Bujanocit në seancën e sotme ka ndarë 500.000,00  dinarë për gjelbërimin e qytetit të Bujanocit.

 

Shuma  prej 500.000.00 dinarëve është ndarë me  propozimin e kryetarit të komunës së Bujanocit   për zëvendësimit të drunjëve   që janë tharë në sheshin e qytetit dhe nëpër trotuare.