Home Aktuale Këndi Amerikan në Bujanoc një mundësi e veçant për mësimin e gjuhës...

Këndi Amerikan në Bujanoc një mundësi e veçant për mësimin e gjuhës angleze

46
0
SHARE

    Këndi Amerikan  në Bujanoc është një dritare e mirë  që i mundëson rinsë së Bujanocit të njihet për së afërmi me kulturën amerikane.

   Së  fundmi Këndi Amerikan është duke mbajtur kursin e gjuhës angleze duke filluar  nga niveli fillestar deri tek niveli i përsosur.

Ndërkaq së shpejti do të fillon edhe kursi  Business English , për personat të cilët mirren biznes. bënë të ditur  koordinatori i këndit amerikan në Bujanoc Berat Idrizi.

Idirzi thot se interesimi për mësimin e gjuhës angleze është i madh ndodh që  të mos ketë  hapësirë për të gjithë.

Këndi Amerikan në Bujanoc merret me aktivitete  dhe punëtori të ndryshme me nxënës të shkollave filllore dhe punëtori të datave me rëndësi  thekon Idrizi.

Ndërkaq për aktivistët më të anagzhuar në programet e Këndit Amerikan,  çdo vit 15 nxënësit më të dalluar organizohet  vizitë dy ditore në Beograd.

Këndi Amerikan është një bibliotek Amerikane e cila ka për detyrë informimin dhe njohjen e të gjithëve ndaj kulturës dhe gjuhës Amerikane. /Lugina Press/