Home Aktuale Këndi American (AC) në Bujanoc organizon “Punëtori Verore”(video)

Këndi American (AC) në Bujanoc organizon “Punëtori Verore”(video)

124
0
SHARE

Këndi American (AC) në Bujanoc organizon “Punëtorinë Verore” për të gjithë nxënësit e interesuar  që gjatë pushimeve verore të zhvillojnë aktivitete të ndryshme.

 Berat Idirizi  koordinator në Këndi American (AC) në Bujanoc  ka thënë se edhe këtë vit kemi organizuar “Punëtorinë Verore” ku nxënësit  gjatë  ditëve të verës të kalojnë kohën duke luajtur, kënduar dhe zbavitur në ambientet e  Këndi American (AC)  .  Punëtoria do të  fillon prej 3 korriku dhe  do të zgjasë deri në fillimin e vitit shkollor 2017/2018 dhe do të mbahet tri her në javë  ndërsa pjesëmarrje është pa pagesë është shprehur Idrizi.

Të gjith të intetresuarit mund të paraqiten në Këndin Amerikan që gjendet në shtëpinë e  kulturës   në Bujanoc./Lugina Press/

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=cjispAQMQIc  ” width=”560″ height=”315″]