Home Aktuale KBI e BIPBM në Bujanoc organizon turnir humanitar

KBI e BIPBM në Bujanoc organizon turnir humanitar

342
0
SHARE

NJOFTIM

 

KËSHILLI I BASHKËSISË ISLAME NË BUJANOC

ORGANIZON

TURNIR HUMANITAR

NË FUTBOLL TË VOGËL

KU MJETET E TUBUARA, FITUESI I TURNIRIT E KA TË DREJTËN TË I DESTINOJ TEK AJO FAMILJE APO TEK ATO FAMILJE KU MË SË SHUMTI KA NEVOJË

PARAQITJA E EKIPEVE BËHET DERI MË 4 KORRIK 2018.

HEDHJA E SHORTIT DO TË BËHET DITËN E PREMTE MË 6 KORRIK 2018, ORA 12:00 NË ZYRËN E KBI-SË NË BUJANOC, AFËR OBJEKTIT TË RTV “SPEKTRIT”.

LOJËRAT ZHVILLOHEN DITËN E SHTUNË, MË 7 KORRIK 2018
NË FUSHËN SPORTIVE “PIPA” NË TËRNOC, ME PRONAR Izir Taipi, I CILI QYSH NË START FILLOI ME BAMIRËSI, DUKE E LIRUAR FUSHËN E SPORTIT PA PAGESË.

SISTEMI 5+1, ME ELIMINIM
PAGESA PËR NJË EKIP 2000 DIN.

SPONZOR MEDIAL “RTV SPEKTRI”

SPONZOR I KUPAVE PËR FITUESIN E TURNIRIT
DHE LOJTARIN MË TË MIRË
DO TË JETË ËMBËLTORJA “KANITA” TËRNOC, ME PRONAR Sehar Ebibi.

GJITHASHTU DO TË VENDOSET EDHE SHPORTA E
HUMANITETIT

Për informata më të hollësishme kontaktoni në nr. tel. 0690334093