Home Aktuale Kapen 9 emigrant ilegal në stacionin hekurudhor të Preshevës

Kapen 9 emigrant ilegal në stacionin hekurudhor të Preshevës

66
0
SHARE

 Në stacionin hekurudhor të Preshevës, doganierët kanë zbuluar në tren 9 emigram ilegal nga Siria dhe Algjeria, që kishin tentuar të hyjnë në mënyrë ilegale në Serbi për të shkuar në shtetet e Evropës Perëndimore.

Ata ishin fshehur në vagon e trenit me mallra që po udhëtone nga Greqia drejt Gjermanisë, ka njoftuar dogana, transmeton presheva.com.

Emigrantët ilegal iu dorëzuan policisë për procedura të mëtutjeshme.