Home MAGAZINA Kaos në reklamën e Ipko hej!

Kaos në reklamën e Ipko hej!

196
0
SHARE

Hip hop yjet e grupit Kaos tashmë janë protagonistë të një fushate publicitare të një prej kompanive më të fuqishme në vend, Ipko.

Eshtë publikuar fushata reklamuese e Kaos, më e reja për pakon e shumëkërkuar nga të rinjt, ajo nga gjiganti i telefonisë, Ipko.

Ky është një prej angazhimeve të fundit të hip hop grupit të njohur shqiptar, krijues të hiteve “Gëzuar Përhajr” dhe “Hej”.

Së shpejti Kaos pritet të dalin në skenë me dy projekte të reja.