Home Aktuale Kamberi: Nuk jemi në një binar me politikën shqiptare në rajon(Video)

Kamberi: Nuk jemi në një binar me politikën shqiptare në rajon(Video)

247
0
SHARE

  Blegzim Kamberi,  Kryetar i Këshillit për të Drejtat e Njeriut në Preshevë, në njërin nga Televizonet lokale të Luginës ka folur për procesin e zgjedhjeve parlamentare në Serbi dhe pjesëmarrjen e shqiptarëve në to

 Të premtën në një emison direkt në Tv “ALDI” Kryetar i Këshillit për të Drejtat e Njeriut në Preshevë, Belgzim Kamberi ka folur për procesin e zgjedhjeve parlamentare në Serbi dhe pjesëmarrjen e shqiptarëve në to.

Kamberi në emision ka folur dhe për gatishmërinë e shtetit shqiptarë për të ndihmuar procesin në Luginë .

 

LEAVE A REPLY