Home Aktuale Kamberi në Danimarkë takime pune me kryetarët e komunave dhe qyteteve të...

Kamberi në Danimarkë takime pune me kryetarët e komunave dhe qyteteve të Ballkanit perëndimor

110
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi gjatë qëndrimit të tij në Danimarkë, po zhvillon takime pune me kryetarët dhe përfaqësuesit e komunave dhe qyteteve të Ballkanit Perëndimor në Konferencën globale të qyteteve dhe komunave të forta (Strong Cities) që po mbahet në Aarhus.

Takim pune me kryetarët dhe përfaqësuesit e komunave dhe qyteteve të Ballkanit Perëndimor në Konferencën globale të qyteteve dhe komunave të forta (Strong Cities) që po mbahet në Aarhus.

Në konferencë do të marrin pjesë afër 450 përfaqësues të qyteteve dhe komunave nga mbarë bota thuhet në njoftimin e kryetarit Kamberi.