Home Aktuale Kamberi: Musliut në fund do ti mbetet veç t’i biej dudukit

Kamberi: Musliut në fund do ti mbetet veç t’i biej dudukit

106
0
SHARE

Formimin e komisioneve në kuadër të KKSH-së dhe përzgjedhjen e anëtarëve të rinjë të këtyre komisioneve deputeti popullor Shaip Kamberi, e vlerëson pangopësi, pasi disa prej  tyre bartin më shumë se një funksion.
Për formimin e komisioneve pranë Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH) me kryetarët e anëtarët e tyre, Kamberi thekson se në këtë përzgjedhje është një amatorizëm i përzier me pangopësi
Sipas Kamberit amatorizmi i përzier me pangopësi (kumulim të funksioneve) do ta djegë Këshillin Nacional edhe para përfundimit të mandatit.
“Jonuz Musliut, që po lejon imponimin e këtij marifeti, në fund to t’ i mbetet që (sikurse Neroni me rastin e djegies së Romës) veç t’i biej dudukit”, shkruan Kamberi në rrjetin e tij social facebook./Lugina Press/