Home Aktuale Kamberi ka pritur në takim profesorët e UEJL në Tetovë

Kamberi ka pritur në takim profesorët e UEJL në Tetovë

11
0
SHARE

Delegacioni me profesor të Universitetit të evropës juglindore, i përbër nga profesorët Jonuz Abdullahu, Memet Memeti dhe Agron Rrustemi, qëndruan për vizitë pune në Bujanoc.

Përveç promovimit, gjatë takimit me kryetarin Kamberi, u dakordua edhe thellimi i bashkëpunimit në mes të komunës së Bujanocit dhe UEJL-së në aspektin e asistimit për shkruarjen e IPA projekteve dhe krijimit të mundësisë për praktikë profesionale për studentët e Bujanocit që studiojnë në këtë Universitet.