Home Aktuale Kamberi e Sinani të ftuarit e presidetit Hashim Thaçi në shenimin e...

Kamberi e Sinani të ftuarit e presidetit Hashim Thaçi në shenimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës (Foto)

266
0
SHARE

“Me ftesë të Presidentit aktual të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, dhe të gjithë ish presidentëve të Kosovës, në shenjë të përkujtimit të 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës, kryetari i Partisë për Veprim Demokratik, Shaip Kamberi, dhe nënkryetarja Ardita Sinani, po marrin pjesë në aktivitetet e realizuara nga Presidenti i Republikës” – thuhet në njoftimin e publikuar nga faqja zyrtare të Partisë për Veprim Demokratik.

Në këto aktivitete po marrin pjesë figura të shumta vendore, rajonale dhe ndërkombëtare.

Gjatë këtij evenimenti dy figurat kryesore të PVD-së kanë patur rastin të bashkëbisedojnë dhe përshëndeten me zyrtarët më të lartë kosovarë dhe ata ndërkombëtarë.