Home Aktuale Kadriu: Të qenurit pjesë e Kuvendit Komunal të kryeqytetit privilegj por...

Kadriu: Të qenurit pjesë e Kuvendit Komunal të kryeqytetit privilegj por edhe përgjegjësi për mua

427
0
SHARE

Muharrem Kadriu i cili jeton dhe vepron në kryeqytetin e Kosovës në Prishtinë do të garojë me numrin 46 për asamble komunale të Prishtinës nga lista e VV.

I lindur, i rritur e i shkolluar në Prishtinë dhe përmes kontributit të tij si asambleist i ardhshëm  dëshiron zgjedhjen e problemeve në kryeqytet.

Muharrem Kadriu rrjedh prej një familje inetelektualësh me prejardhje nga  Tërrnoci i Bujanocit që kanë dhënë një kontribut të çmueshëm të sfera të ndryshme në Prishtinë e veçanërisht ate të mjekëssisë.

Ndërkaq siç duket është shum krenarë që  trashëgon emrin e gjyshit,  emër ky i njohur në vend dhe rajon, ngase”Muharrem Kadriu” mbanë emrin një nga shkollat më të mëdha në luginë,  ajo e Tërrnovcit.

Për Muharremin nëse arrinë në futet në Asamblenë Komunale në Prishtinë përveç që është një privilegj është dhe një përgjegësi.

 

Muharrem Kadriu në zgjedhjet lokale për asamblen  komunale të Prishtinës do të garoj në numrin 46 në listën e VV.

 

Më poshtë njëri nga postimet e tij:

 

Sic e dini edhe Ju, unë kam nderin dhe kënaqësin që të jem pjesë e listës së mrrekullueshëm të Lëvizjës VETËVENDOSJE! për Kuvendin Komunal të Prishtinës! në udhëheqjen e Dr. Arben Vitia.

Të qenurit pjesë e Kuvendit Komunal të kryeqytetit do të jetë një privilegj por edhe përgjegjësi për mua. Së bashku me kolegët tjerë dhe me Ju – banorët e Prishtinës – do të mundohem që të jap kontributin tim ne zgjedhjen e problemeve të ndryshme që i kemi në qytet.

Ju faleminderit, paraprakisht, për besimin dhe mbështetjen Tuaj!

Numri për Komunën:

144 – #LëvizjaVetëvendosje

#46 – Muharrem Kadriu – Lembi