Home Aktuale Jonuz Musliu ftohet në forumin prestigjioz të Crans Montana

Jonuz Musliu ftohet në forumin prestigjioz të Crans Montana

144
0
SHARE

Me ftesën e Ambasadorit Jean-Paul Carteron themeluesit të Crans Montana Forum, kryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliu do të marrë pjesë në Samitin e 17 Ndërkombëtar mbi Krimin Transnacional, Forumin për Siguri Kombëtare dhe Globale në Zhenvë të Zvicrës.
Në ftesë thuhet “ I nderuar Z. Musliu, kamë kënaqësinë që të ftoj të merrni pjesë në Samitin e 17 Ndërkombëtar mbi Krimin Transnacional, Forumin për Siguri Kombëtare dhe Globale në Zhenvë (Zvicër)”
Forumi do të trajtojë sfida të mëdha të sigurisë që janë në zemër
të riformatizimit gjeopolitikë dhe strategjikë të Afrikës, Evropës dhe Lindjes së Mesme.
Më shumë se kurrë, bota po përballet me kriza të shumta të cilat ndikojnë në stabilitetin e shteteve dhe marrëdhëniet e tyre ndërkombëtare. Ndër shqetësimet kryesore janë terrorizmi dhe format e saj të reja, kontrolli i lëvizjeve të popullsisë, krimit ndërkufitar dhe piraterisë detare thuhet në ftesën dërguar kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuy Musliu.

Ftesa