Home Aktuale Jakupi: Gëzuar 7 marsin ditën e mësuesit

Jakupi: Gëzuar 7 marsin ditën e mësuesit

169
0
SHARE

Ushtruesi i Detyrës së drejtorit të shkollës “Muharrem Kadriu” në Tërnoc Selami Jakupi ta gjithë edukatorëve , mësuesëve, arsimtarëve, profesorëve u ka uruar 7 marsin ditën e mësuesit.

Në urim thuhet:

Të nderuar edukatorë, mësues, arsimtarë dhe profesorë më lejoni që në emrin tim dhe te drjtoisë së shkollë “Muharrem Kadriu” në Tërnoc të iu uroj 7 marsin ditën e mësuesit.

7 Marsin e kujtojmë me respekt të thellë për mësuesit dhe rilindasit e parë shqiptarë të cilët na e lanë amanet gjuhën shqipe. Të gjithë atyre që punuan dhe punojnë në mësimdhënie, ua urojmë Ditën e mësuesit.
Gëzuar të gjithë edukatorëve, mësuesve, arsimtarëve dhe profesorëve!
Gëzuar të gjithë parashkollorëve, nxënësve dhe studentëve!
Nga UD i drejtorit të shkollës “Muharrem Kadriu” në Tërnoc Selami Jakupi./Lugina Press/