Home Aktuale Humaniteti në vepër i Selami Selimit, vendos luhaja në parkun e Tërnocit(foto)

Humaniteti në vepër i Selami Selimit, vendos luhaja në parkun e Tërnocit(foto)

618
0
SHARE

Selami Selimi është njëri nga humanistat që i ka komuna e Bujanocit.

 Së fundmi Selami Selimi, ka dhuruar dhe ka vendosur  luhaja në parkun i cili gjindet në periferi të Tërrnocit.

Ky donacion vullnet mirë ka bërë që  parku i Tërrnocit tash e tutje të jetë më atraktiv për fëmijët e këtij lokaliteti.

Veprën e tij  bëmirëse e kanë mirëpritur si fëmijët po ashtu dhe prindërit.

 

Ndërkohë kryetari i BL-së së Tërrnovcit Mustafa Alishani,  gëzimin dhe mirënjohjen e Selami Selimit e ka ndarë publikisht në rrejtin e tij social në facebook.

“Shpesh her kam postu foto jo të mira per parkun ksaj radhe nji foto shum e mir për bashksin ton fal donatorit apo shokut ton Selami Selimit prej sot fèmit kan këto lodra edhe pse dalin në park mund ti gëzohen kësaj vepre të mir të Selës.Besoj se do të kemi edhe donator te tjer si Sela.” ka shkruar Alishani./Lugina Press/