Home Aktuale Hoxhë Neki Kaloshi nga Tirana lutet për qetësi dhe begati në ...

Hoxhë Neki Kaloshi nga Tirana lutet për qetësi dhe begati në Luginë(Video)

250
0
SHARE

Gjatë një vizite që ia bëri  Luginës së Preshevës hoxha nga Tirana Neki Kaloshi me rastin e realizmit të projektit të shpërndarjes së   dhurimit të çantave shkollore dhe mjeteve kancelarike nxënësve të shkollave publike     është lutur që në këtë rajon të mbretëroj paqa.

Në  një aksion të përbashkët midis përfaqësuesve të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjës (BIPMB) dhe përfaqësuesve të Fondacionit Alternativa e së Ardhmes “ALSAR”, nga Shqipëria, përkatësisht të një donacioni nga Holanda, u bë shpërndarja e materialit shkollor: çanta, fletore, kompasë, lapsa, vizore etj, nëpër shkollat e Komunës së Bujanocit dhe Preshevës.

  E në fund u bë dhe duaja nga Hoxhë Neki Kaleshi përfaqësues i Fondacionit”Alasar” duke u lutur që të mbretëroj paqa dhe qetësia.

Hoxha nga Fondacioni “Alsar” lutet që Allahu rajonin e Luginës ta bëjë vend të qetë e ku sundon e mira.

 

[youtube url=” https://www.youtube.com/watch?v=mmIV_VM1ccM   ” width=”560″ height=”315″]