Home Religjioni Hoxha Fatmir Latifi Një Tregim emocionues (video)

Hoxha Fatmir Latifi Një Tregim emocionues (video)

323
0
SHARE

Nje Imam, pikerisht Fatmir Latifi ne detyren dhe misionin e shenjte te imamit keshtu ndodh kur imami imamllikun e ka mision jo profesion. Fatmir Latifi tregon nje ngjarje  emocionuese cili dhe derdh lotë

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=X9i7bdD1C0Q&list=UUZsRoeHGw-P9SV5dJoha84w” width=”560″ height=”315″]

LEAVE A REPLY