Home Aktuale Halimi: Më premtuan se do të lejohen autobusët

Halimi: Më premtuan se do të lejohen autobusët

164
0
SHARE

Deputeti i Parëtisë për Veprim në Kuvendin e Serbisë, Riza Halimi ka vizituar qytetarët që po presin në pikë-kalimin Mutivod.

Ai ka thënë se ka marr premtimin se të gjithë autobusët do të lejohen të hyjnë në Serbi.
Hami tha se ka njoftuar Ambasadën e ShBA-së dhe ambasadorin e Kosovës në Beograd me atë që po ndodh në këtë pikë-kalim dhe ka marrë premtim se gjithë autobusët do të kalojnë pikën kufitare.