Home Aktuale Halimi: Kur do të filloj me punë materniteti në Preshevë?

Halimi: Kur do të filloj me punë materniteti në Preshevë?

35
0
SHARE

Në Qeverinë e Serbisë, për çdo muaj në seancë të rregullt, deputetët shtrojnë pyetje dhe çështjet e ndryshme në lidhje me problemet e ndryshme.

Lideri i PVD-së dhe deputeti popullor Riza Halimi ka pyetur ministrin e shëndetësisë se kur do të filloj me punë materniteti jashtëspitalor në Preshevë?

Halimi ka thënë se ndërtesa tashmë ka përfunduar renovimin, por ka mungesë të personelit që materniteti të filloj të punoj. /presheva.com/LuginaPress

LEAVE A REPLY