Home Aktuale Halili:Trupi Koordinues do të na mbështes me mjete financiare

Halili:Trupi Koordinues do të na mbështes me mjete financiare

195
0
SHARE

Kryetari i organit të përkohshëm i NP “Komunalisë” Ruzhdi Halili ka takuar në Beograd kryetarin e trupit koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviç.

Në takim është biseduar dhe kanë rënë dakord që në të ardhmen Trupi Koordinues ti ofroj ndihmë financiare NP”Komunalia” në Bujanoc.

Postimi i Ruzhdi Halilit:

Në cilësinë e Kryetarit të organit të përkohshëm të ndërmarrjës publike NP “Komunalia” , sot kisha një takim zyrtarë në Beograd me Kryetarin e trupit koordinus për Preshevë , Medvegjë dhe Bujanoc z.Prof. Dr. Zoran Stankovic dhe bashkëpuntorën e tij znj. Jelena Çoliq.

Gjatë takimit biseduam dhe u dakorduam që në të ardhmën të na ofrojnë ndihma financiare , mekanizim ,ne mjete percjellëse dhe paisje të ndryshme.Takimi ishte i sinqert dhe konstruktiv.