Home Aktuale Grupa 484 shpërndan pako higjenike në shkollat e komunës së Bujanocit

Grupa 484 shpërndan pako higjenike në shkollat e komunës së Bujanocit

199
0
SHARE

Organizata joqeveritare “Grupa 484”,  në bashkëpunim me Trupin Koordinues dhe në mbështetje të  Fondacionit të Fëmijëve Pestalozzi nga Zvicra,  ka shpërndarë mjete higjienike në shumicën e shkollave në Komunën e Bujanocit.

Mjetet higjenike janë shpëndarë , si masë preventive kundër Covid-19 gjatë gjysmë vjetorit të dytë.

Me këtë rast drejtori i shkollës fillore”Muharrem Kadriu” në Tërrnovc, Naser Zairi duke falënderuar donarorët për mjetet higjenike i ka ndarë atyre një mirënjohje për kontributin e dhënë.

Grupa 484 ka premtuar se nuk do të ndalet me kaq pasi që edhe gjatë vitit të ardhshëm do të vazhdojnë të mbështesim shkollat  e këaj komune  përmes aksioneve solidare për ruajtjen e shëndetit